Funded by the European Union. Views and opinions expressed are however those of the author(s) only and do not necessarily reflect those of the European Union or the National Agency. Neither the European Union nor National Agency can be held responsible for them.

New Job Sheets - DK

Overalt i Europa dukker lignende spørgsmål op, især i forhold til behovet for at tackle de klimatiske, sociale og økonomiske udfordringer, som vores byer står over for.


Responsen fra den gruppe af aktører, der er involveret i NATURE-projektet, er klar og entusiastisk: Løsningerne til at forestille sig en ny byfortælling ligger i de afslørede kapaciteter og færdigheder blandt indbyggerne, uanset deres livshistorier.


Derfor er vores organisationer gået ud og har ledt efter konceptbeviser på, at nye urbane erhverv dukker op her og der og giver et dobbelt svar med hensyn til beskæftigelse, der er tilgængelig for de mest sårbare mennesker i vores samfund, og med hensyn til vores byers modstandsdygtighed.

 

I dette dokument finder du jobark, der beskriver disse nye erhverv, som er skabt i udkanten af vores byer, som er afspecialiserede (uden endeløse gentagelser af den samme gestus), som er afhængige af menneskers erfaringsbaserede viden, og som yder en miljømæssig service til byen.

Bag hvert erhverv ligger en historie, en energi, en negentropisk dynamik og muligheden for en ny måde at forestille sig livet i byen, livet på jorden.

Gennemse online eller download til din enhed nedenfor!

Project Partners

© 2024 NATURE. All rights reserved.
menuchevron-down