Funded by the European Union. Views and opinions expressed are however those of the author(s) only and do not necessarily reflect those of the European Union or the National Agency. Neither the European Union nor National Agency can be held responsible for them.

The New Urban Trades in comics - SE

Välkommen till "NATURE - The New Urban Trades in comics", en samling med 15 serier inspirerade av verkliga individer som är pionjärer inom nya urbana yrken i strävan efter hållbarhet. Dessa berättelser, som är resultatet av intervjuer med utövare som finns med i vår Guide of Good Practices, ger en inblick i den omvälvande potential som stadsodling har.

På dessa sidor får du ta del av berättelserna från personer vars yrken har vuxit fram i utkanten av våra städer. Från Upcycling Artisan till Zero Waste Consultant, varje seriestripp avslöjar berättelserna, energin och den proaktiva andan som driver dessa nya urbana roller. Tillsammans tillhandahåller de ovärderliga miljötjänster samtidigt som de skapar nya sätt att leva i städerna i harmoni med vår planet.

Index över serietidningar

1. Jord alkemist: Insamling & kompostering Mäklare
2. Hållbar vinst: Förmedlare av ekoturism
3. Himmelsk pudding: Omfördelare av livsmedel
4. Sluta gråta, gör lite ostronskivling: Jordbrukare som återanvänder avfall
5. Cartiera, social workshop: Återanvändning av tyger
6. De två cyklerna: Skapare av jord
7. KAI Restaurant - Att äta gott innebär också mindre avfall: Hållbar kock
8. Eta-Beta, återvinningens hantverkare: Upcycling-hantverkare
9. Regenerator: Urban biodlare
10. Herr schweizisk armékniv: Urban jordbrukare
11. Engagemang - att ta landsbygden till staden: Urban jordbrukare
12. Halage. Blomsterön: Urban blomsterodlare
13. Urban förnyare: Urban metaboliserare
14. Fårskötare: Urban fårskötare
15. Grön anslutning: För en beboelig planet: Konsult för nollavfall

Manusförfattarna till naturens serietidning

Christophe Ngalle Edimo
Christophe är en framstående manusförfattare som är känd för sina bidrag till den afrikanska seriescenen, och hans arbete har hyllats för sitt djup och sin kulturella resonans.
Christophe Dabitch
En mångsidig skapare. Hans repertoar omfattar prosa, böcker i samarbete med fotografer och manus till seriestrippar, som har fått internationellt erkännande genom översättningar till flera språk.

Tecknare av serietidningen NATURE's Comic Book

Fifi Mukuna
Fifi är en skicklig illustratör med en förkärlek för humor, och hennes arbete återspeglar hennes passion för att rita och hennes förmåga att engagera publik i alla åldrar.Adjim Danngar
Adjim är känd för sina skarpa skämtteckningar och fyller sina serier med humor och kommentarer som ger insiktsfulla perspektiv på aktuella frågor.Hugues Bertrand Biboum
Hugues expertis inom grafisk design, illustration och animation berikar vår antologi och ger liv åt dynamiska visuella berättelser.
Silvia Pacucci
Silvias fantasifulla illustrationer fångar kärnan i berättandet och inbjuder läsarna att fördjupa sig i hennes fantasifulla världar.
"NATURE - The New Urban Trades in comics " är mer än en samling serier - det är en hyllning till uppfinningsrikedom, uthållighet och den omvälvande kraften i urbant jordbruk. Vi inbjuder dig att följa med på denna resa genom hållbarhetens pulserande landskap, guidad av de visionärer som formar morgondagens städer.

Read and Download the Comic Book below:

© 2024 NATURE. All rights reserved.
menuchevron-down