Funded by the European Union. Views and opinions expressed are however those of the author(s) only and do not necessarily reflect those of the European Union or the National Agency. Neither the European Union nor National Agency can be held responsible for them.

The New Urban Trades in comics - DK

Velkommen til "NATURE - The New Urban Trades in comics", en samling af 15 tegneserier inspireret af virkelige personer, der er pionerer inden for nye urbane erhverv i jagten på bæredygtighed. Disse historier, som er blevet til på baggrund af interviews med udøvere, der er med i vores Guide of Good Practices, giver et indblik i det transformative potentiale i urbant landbrug.

På disse sider vil du møde fortællingerne fra personer, hvis erhverv er opstået i udkanten af vores byer. Fra Upcycling Artisan til Zero Waste Consultant - hver tegneserie afslører de historier, den energi og den proaktive ånd, der driver disse nye roller i byerne. Sammen leverer de uvurderlige miljøtjenester, mens de forestiller sig nye måder at leve i byerne på i harmoni med vores planet.

Indeks over tegneserier

1. Jordens alkymist: Indsamling og kompostering Mægler
2. Bæredygtig profit: Formidler af økoturisme
3. Himmelsk budding: Omfordeler af fødevarer
4. Hold op med at græde, lav nogle østershatte: Genanvendt affaldsfarmer
5. Cartiera, socialt værksted: Genbrug af stofsyer
6. De to cyklusser: Jordmager
7. KAI Restaurant - At spise godt betyder også mindre affald: Bæredygtig kok
8. Eta-Beta, genbrugshåndværkerne: Upcycling-håndværker
9. Regenerator: Urban biavler
10. Hr. schweizerkniv: Urban landmand
11. Engagement - at bringe landskabet til byen: Urban Farmer
12. Halage. Blomsterøen: Urban blomsterdyrker
13. Urban fornyer: Urban Metabolizer
14. Fårehyrde: Urban fårehyrde
15. Grøn forbindelse: For en beboelig planet: Konsulent for nul affald

Manuskriptforfatterne til naturens tegneserie

Christophe Ngalle Edimo
Christophe er en fremtrædende manuskriptforfatter, der er kendt for sine bidrag til den afrikanske tegneseriescene, og hans arbejde har høstet anerkendelse for sin dybde og kulturelle resonans.
Christophe Dabitch
En alsidig skaber. Hans repertoire omfatter prosa, bøger i samarbejde med fotografer og manuskripter til tegneserier, som har opnået international anerkendelse gennem oversættelser til flere sprog.

Tegner af NATURE's Comic Book

Fifi Mukuna
Fifi er en dygtig illustrator med en forkærlighed for humor, og hendes arbejde afspejler hendes passion for at tegne og hendes evne til at engagere publikum i alle aldre.Adjim Danngar
Adjim er kendt for sine skarpe pressetegninger og tilfører sine tegneserier humor og kommentarer, der giver indsigtsfulde perspektiver på nutidige emner.


Hugues Bertrand Biboum
Hugues' ekspertise inden for grafisk design, illustration og animation beriger vores antologi og bringer dynamiske visuelle fortællinger til live.Silvia Pacucci
Silvias fantasifulde illustrationer fanger essensen af historiefortælling og inviterer læserne til at fordybe sig i hendes fantasifulde verdener."NATURE - The New Urban Trades in comics" er mere end en samling tegneserier - det er en hyldest til opfindsomhed, udholdenhed og den transformerende kraft i det urbane landbrug. Vi inviterer dig til at tage med på denne rejse gennem bæredygtighedens pulserende landskaber, guidet af de visionære, der former morgendagens byer.

Læs og download tegneserien nedenfor:

© 2024 NATURE. All rights reserved.
menuchevron-down